De Slaapclub en Flow Amsterdam

De Slaapclub x Flow Amsterdam

“Ik ben zó moe”. Herkenbaar? Grote kans, want 1 op de 4 kinderen slaapt niet goed. Als jonge ouders weten wij dat het krijgen van kindjes het meest bijzondere is wat er bestaat, maar dat het jonge ouderschap ook veel uitdagingen kent. En een van die uitdagingen is ‘slaap’. Wij hebben daarom onze handen ineen geslagen met De Slaapclub en stellen jullie graag voor aan oprichter en orthopedagoog Anouk!

“Ik ben Anouk, moeder van 2 prachtige dochters en orthopedagoog. Mijn missie is om gezinnen goed te laten slapen. Want als moeder weet ik dat niet goed slapen niet alleen maar vermoeiend is. Voldoende rust voor jouw kind is nodig om gezond op te groeien. En voor jou als ouder niet minder belangrijk. Om vol energie en zelfvertrouwen in het ouderschap te staan, waarbij je volop kan genieten van het gezinsleven!”

1 op de 4 kinderen heeft moeite met slapen, en daarom kan hulp daarbij soms best fijn zijn. En dat is precies wat ik elke dag mag doen met De Slaapclub. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Als gedragswetenschapper vind ik het heel erg belangrijk dat slaaphulp kwalitatief goed en betrouwbaar is, zodat het gezinnen ook écht helpt. En dat is precies waarom ik de handen ineen heb geslagen met Flow Amsterdam: om slapen samen zo makkelijk mogelijk te maken voor jouw kind en rust en harmonie te creëren tijdens de eerste jaren. Zodat je weer van die bijzondere vroege kinderjaren kan genieten in plaats van deze doorkomen. Niet overleven en ploeteren, maar vertrouwen hebben dat jullie allemaal genoeg slapen om volop van elkaar te kunnen genieten.

Ben jij benieuwd wat De Slaapclub voor jou en jouw kindje kunnen betekenen? Neem dan zeker een kijkje op de website www.deslaapclub.nl en met de code FLOW50, krijg je 50% korting op je eerste cursus!